Translate

2 Eylül 2012 Pazar

League of Legends Türkçe oldu.


LoL kullanıcılarının beklediği an geldi çattı. Oyun Türkçe BETA sürümü çıkarttı. Yetkililerin yaptığı açıklamada BETA sürüm ile ilgili detaylı bilgiye yer verildi.

Kapalı Beta Testi Nasıl Yapılıyor? Amacı nedir?
Kapalı Beta Testi, League of Legends’ın Türkiye’de faaliyete geçmesi aşamasında önemli bir dönüm noktasıdır ve bu önemli sürece oyuncularımızı dahil etmeyi amaçlamaktayız.
League of Legends Kapalı Beta testine seçilen herkese oyunu önceden görme fırsatı vermenin yanı sıra, bazı önemli testlerin de yapılmasını hedefliyoruz; örneğin: Türkçeleştirilmiş içeriğin kalitesi, oyunun yeni bir platformdaki performansı ve en önemlisi, oyuncularımızın fikir ve görüşlerini almayı amaçlıyoruz.


Kapalı Beta Testi ne kadar sürecek? Bu süre boyunca, sunucu günün 24 saati çalışacak mı?
KBT, beklentileri aşacak mükemmellikte bir ürün sunmamız için gereken tüm testleri gerçekleştirdiğimizden emin olana dek, bir başka deyişle gerektiği kadar sürecek. 


Bu süreç boyunca bakım çalışmaları, oyunda aksaklıkar ve bazı oyun modlarının kapalı olması normaldir.

Kapalı Beta Testi’ne katılmak bütün eğlence, zevk ve arkadaşlarıma hava atma fırsatı dışında bana ne kazandıracak?
Kapalı Beta süreci boyunca oyuncular, tüm şampiyonları deneme fırsatı bulacaklar. Buna ilaveten tüm testlerin sonunda katılan herkese Katarina adlı Şampiyonu ve Kum Fırtınası Katarina kostümünü hediye edeceğiz!

Kapalı Beta Testi Sona erdiğinde, ödüllerimi almak için ne yapmalıyım?
Seçilme aşamasındakine benzer şekilde, Kapalı Beta Testi’ne katılanlar, Normal Sürüm’ün yayınlanacağı zaman, bir kullanımlık özel bir kod içeren bir e-posta alacaklar. Bu kodu kullanmak için “Mağaza”ya gidip, “Kodlar” sekmesini seçip, kodunu girmen yeterli olacaktır.


Kapalı Beta Testi’nde NA, EUW, EU Nordic & East sunucularındaki hesabımı kullanabilir miyim? 
Hayır. Teste katılmak için beta testine özel bir hesap oluşturman gerekecektir; bu hesabın diğer mevcut hesaplarından tamamen bağımsız olacaktır.

Kapalı Beta Testi sırasında kaydettiğim ilerleme, Normal Sürüm piyasaya sürüldüğünde de kalacak mı?
Hayır; Adalet Meydanlarını adil bir yer haline getirmek için , Kapalı Beta Testi’nde kaydedilen tüm ilerleme silinecek; ama beta boyunca yaptığınız efsane hareketler asla unutulmayacak. 



Oyunun Türkçe BETA sürümünü Buradan indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz..