Translate

12 Eylül 2012 Çarşamba

Türk Yapımı Oyunlar Neden Az?

Yaklaşık 1 hafta üzerinde duracağımız konu "Piyasada bu kadar çok oyun varken yapımcıları neden Türk olmuyor? " sorusuna cevap bulmaya çalışacağız.

Tamam bir kaç girişimci oyun yapmaya çalışıyor bazıları vazgeçiyor bazıları devam edip az buçuk bir şeyler yapıyorlar. Ancak bu işi profesyonelliğe döksek yada birileri elimizden tutsa kötü mü olurdu? Tamam gidip de bunun için okul açın diyemeyiz ancak bu tür ufak gelişimlerin farkında olsak çok daha iyi olacağına inanıyorum.

11 Eylül 2012 Salı

Bir Türk Oyunu Daha : Mühürkent

Biz Türkler, oyun sektöründe yükselmeyi çok istiyoruz. Çeşitli oyunlar yaparak bunları belli ediyoruz zaten. Oyuncularımızın çoğu Unity motorunu kullanarak küçük bir oyun yapmaya uğraşıyorlar fakat çoğu kişi beceremiyor, hal böyle olunca çoğu kişi oyun yapmaktan vazgeçiyor. Bir fırsat verilse bir şeyler öğretilse herkesin bir şeyler başaracağına inanıyorum fakat bu fırsat bir türlü verilmiyor. Türkiye’de bir oyun geliştirme okulu yapılsaydı gitmek ister miydiniz?

ArmA 3, tutuklanarak reklamını yaptı!

Yunan polisi tarafından tutuklanan iki fotografçı Bohemia firmasının çalışanı çıktı. Önceki günlerde Yunanistan'da Limnos adasındaki askeri üssü fotograflarken tutuklanan kişiler beklenmedik bir savunma yaptı. Tutuklanan Bohemia çalışanları ArmA 3 oyunu için araştırma yaptıklarını ve modelleme için askeri üstü fotografladıklarını söyledi. 2013 yılında çıkması plananlanan oyun istem dışı kendi reklamını da yaptırmış oldu.

Arma 3 oyununu merak edenler için videou aşağıdadır, iyi seyirler.


Crysis 2 İndir

Crysis 2 grafik arayüz olarak ele alındığında karşımıza tamamen farklı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle bunları yapanlarda Türk olduğu için daha çok gurur duyuyoruz. Crysis 2 en ucuz Türkiye’ye satılmaktadır. Eğer bu oyunu çok severseniz orlinal almanızı kesinlikle öneririz.


Serious Sam The Random Encounter Full İndir (Tek Link)


Serious Sam 3′ün çıkmasının ardından 2 boyutlu yeni bir serious sam oyunu ile karşınızdayız.Düşük boyutuyla dikkat çeken Serious Sam The Random Encounter çok güzel bir RGP oyunudur.Karakter ile dünyayı dolaşırken karşınıza aniden düşman birlikleri çıkabiliyor.Oyun 2-3 saatte bitirinilen zaman öldürücü gayet zevkli bir oyundur.Sitemizden Tek link olarak indirebilirsiniz.

Not : Oyun Sıkıştırılmış (Rip) Sürümüdür. Crack içindedir , indirip oynamaya başlayabilirsiniz.Küçük boyutlu savaş oyunudur.

Top Gun Hard Lock İndir (Full)



Uçak savaş oyunlarını sevenler için eşsiz bir oyun Top Gun Hard Lock yayınlandı.


9 Eylül 2012 Pazar

İki kişilik takım, geri dönüyor! (Video)

EA Montreal tarafından geliştirilen, EA tarafından da dağıtımı üstlenilen co-op aksiyon oyunu Army of Two: The 40th Day için bir ön inceleme videosu yayımlandı. Bu yeni macerada Çin’de yer alacağız. Unreal 3 motoruyla geliştirilen yapım, temel olarak co-op oynanış üzerine kurulu. Böylece arkadaşlarınızla birlikte görevler yaparak eğlenceli saatler geçirebiliyorsunuz. Army of Two: The 40th Day, X360 ve PS3 için geliştiriliyor. 


Geçmişte Neydik Ne Yaptık Kendin Gör

Facebook da son zamanlarda ortaya çıkan bu uygulama 2 gündür popülerlikte zirveye oturdu denilebilir.

Ödüllü Ogame Oyunu

Hizli ve Ödüllü Ogame Serveri - Ogame24.com 


Ödüllü Serverimiz (Server 1) 10 Eylül Pazartesi Saat 17.00'da start alıyor.30 Ekim 2012 Saat 17:00'da sone ericek yarışmada puan türünden sıralamada 1. gelen kullanıcı büyük ödül olan 1800 TL değerindeki Sıfır/Garantili iPhone 4s sahibi olacak. 
2. ve 3. gelen kullanıcılarda bir sonraki ödüllü serverda rekabete önde başlayabilmeleri için hakkettikleri desteği karanlık madde sağlayarak sunuyoruz. 

Detaylar ve Erken Kayıt İçin: http://www.ogame24.com

FaceBook'ta ki En Fazla Oynanan Oyun "The Ville"

Evet facebook'ta en fazla oynanan oyun 53milyon kullanıcıya sahip The Ville. Oyunun...

Garriott'un Ultimate Collector'u, Zynga platformunda geliyor!

İnternet üzerinden özellikle de Facebook üzerinden oynadığımız oyunların sayısı bir hayli çoğaldı. İşte bunların içine bir yenisi daha eklendi. Başlıkta da göreceğiniz gibi adı Ultimate Collector.

8 Eylül 2012 Cumartesi

The Elder Scrolls V: Skyrim

MMO  türünde yapılan oyunların artması gayet sevindirici bir durum ve The Elder Scrolls serisi giderek büyüyor. Beşinci oyun olarak çıkardıkları Skyrim de çok sevildi ve milyonları bilgisayarın başına kitledi. Oyundaki ufak hatalar ve bazı eksiklikler dışında Skyrim gerçekten büyüleyici bir tecrübe sunuyor. Daha oyuna başlar başlamaz karakterlerin bolluğu bile oyunun ne kadar uzun süreceğini anlatıyor.

Remember Me'yi yakından tanıyoruz (Video)

Capcom firması yakın zaman önce duyurduğu Remember Me oyunu için 10 dakikalık bir oynanış videosu yayımladı. Gamescom'da yayınlanan bu videoyu sizlere sunuyoruz. Oyun 2013 mayısında Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için çıkacak.

İyi seyirler.

DOOM 3 BFG Edition'dan yeni bilgiler geldi!

id Software'ın efsanevi oyun serisi DOOM'un yeni versiyonu DOOM 3 BFG Edition, 16 Ekim 2012'ye hazırlanıyor. DOOM 4'ü beklerken oyuncuların boşta kalmamasını isteyen id Software bizlere DOOM 3 BFG Edition'ı sunacak. Bugün gelen haberler de DOOM 3 BFG Edition'ın multiplayer detayları açıklandı.

F1 2012'nin demo tarihleri açıklandı

F1 2012'nin oynanabilir bir demosu, önümüzdeki Pazartesi günü, yani 10 Eylül'de Xbox 360 üzerinden elde edilebilir olacak. Hemen birgün ardından yani 11 Eylül'de PC'ye çıkacak demo son olarak da yine bir gün ara ile ayın eylülün 12'sinde PlayStaiton 3 sahipleri ile buluşacak.

FIFA 13'ü daha önceden oynamak ister miydiniz?

Bu sene PES'in en büyük avantajlarından birisi de belki FIFA 13'den daha önce çıkıyor olmasıydı. Ama görünüşe göre EA Games, EA Sports Season Ticket adını verdiği sistemle birlikte bunu aşarak, PES 13 ile FIFA 13 arasındaki çıkış süresini sadece 1 güne indirmeyi planlıyor. Böylece FIFA 13'ü oyun cihazlarımızda, 22 Eylül tarihinde görme sözü veriyor. 

League of Legends 56 farklı seslendirme sanatçısı ile Türkçeleşti!

Dünyanın en çok oynanan PC oyunu League of Legends, bir sinema filmi ekibi kadar kişinin rol aldığı Türkçe seslendirilmesiyle Hollywood yapımı filmlere taş çıkartıyor. League of Legends’a gelen Türkçe dil desteği sayesinde oyuncular artık kendi dillerinde oyun oynayabiliyor ve karakterlerinin verdikleri tepkilere gülebiliyor.

7 Eylül 2012 Cuma

Grand Theft Auto V'i Türkçe istiyoruz!

Bildiğiniz gibi Rockstar şu sıralarda adını GTA V ile duyuruyor. Ara ara oyundan görüntüler yayınlayan firmanın yeni oyunu tüm oyuncuları heyecanlandırıyor doğrusu.

Bu kadar büyük bir kitlesi olan oyun için istekler de elbette yoğun ancak bizim için bunlardan en önemlisi GTATurk.com'un hazırladığı kampanya.

Riot Games’den adalet meydanlarında 40 bin TL’lik ödül!

Yurtdışındaki e-spor keyfini ve kültürünü ülkemizde de geliştirmeyi amaçlayan Riot Games, zaman geçirme aracı olarak görünen oyunların aslında bir spor dalı olduğunu Türkiye’deki en yüksek para ödülüne sahip turnuvasıyla kanıtlıyor.

Türkçe Football Manager'ın detayları!


Sports Interactive ve SEGA tarafından dün duyurusu yapılan Football Manager 2013, Türkiye’de tamamen ‘Türkçe’ olarak sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.    

Oyunun Türkçe çıkacağının sinyallerini çok önceden verdiklerini belirten Sports Interactive’in Stüdyo Direktörü Miles Jacobson, "Oyuna ayrıca Türkçe dil desteğini de ekleyerek toplam dil sayısını 15'e yükselttik. Birkaç yıl önce konuk olduğum bir Türk televizyonunda oyunun herhangi bir versiyonu 10,000'in üzerinde satılırsa dil desteğini ekleyeceğimizi söylemiştim...

App Store'a Türk oyun!


Dünyanın en büyük teknoloji şirketi Apple, mağazasına Türk yapımı bir oyun daha dahil etti.

Kişisel oyun geliştirici Özgür Öztürk, yaptığı açıklamada, şu an için iPhone marka telefonlarda oynanmak üzere Apple mağazasına “yüzde 100 Türk fikri ve geliştirmesi” olan bir yazılım eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Temel olarak ağaçtaki bazı kuşların parmak hareketleri ile vurularak puan kazanılması mantığındaki “Birdzy” isimli oyun fikrini eşi ile birlikte bulduğunu, yaklaşık 3 ay bu fikir üzerinde çalıştıklarını ve daha sonra uygulama yazmaya başladıklarını belirten Öztürk, oyunu geliştirme aşamasında çok eğlendiklerini anlattı.

Farmville 2 çıktı!




Popüler online oyun FarmVille tekrar geri döndü. Peki yeni Farmville'de neler var?


Yeni bir deneyim sunacağı belirtilen FarmVille 2’de daha zengin karakter çeşitliliği, yeni sosyal özellikler yer alıyor.

6 Eylül 2012 Perşembe

PES 2013'ün çıkış tarihi belli oldu!

Konami merakla beklenen PES 2013’ün PlayStation 3, Xbox 360 ve Windows PC için 20 - 21 Eylül tarihlerinde piyasada olacağını duyurdu.

Futbol türüne büyük yenilikler getirecek olan PES 2013 oyunculara her bir pas ve şut üzerinde mutlak kontrol imkanı sağlayan 'PES Full Control' ismindeki yeni özelliğe sahip olacak. Oyunun yeni “Pro Active AI” özelliği futbolcuların gerçek hayattaki gibi hareket edip tepki vermelerini sağlarken, yeni “Player ID” özelliği sayesinde dünyanın en iyi futbolcularını görünüşlerinden, hareketlerinden ve oyun stillerinden anında tanıyabileceksiniz.

Sniper Elite 2 (Video)

Savaş oyunlarında bizleri mest eden bölümlerin başını keskin nişancı bölümleri çekiyor. Hatta bazen o kadar tatlı geliyor ki; "keşke tüm oyun bunun üzerine kurulu olsa" bile diyoruz. Hanginiz unutabildi Call of Duty: Modern Warfare 4 oyunundaki keskin nişancı bölümünü? Sinemada gösterildiğinde gişe rekorları kıran bu malzeme kimi oyun firmaları tarafından bütün bir oyuna uyarlansa da vasatı aşamayan ya da vasatın bir üstü yapımlar olmaktan öteye gidemiyor.

Black Mesa Source çıkış tarihi açıklandı!



İlk Half-Life oyununun Source grafik motoru ile tekrar geliştirilmesine dayalı olan Black Mesa projesi, 8 yıllık yapım aşamasından sonra nihayet bitiyor. Yapımcılar Black Mesa Source çıkış tarihi olarak 14 Eylül’ü gösterdi!

Torchlight 2 için çıkış tarihi yakında açıklanacak


Hack & Slash severlerin, bunun yanında Diablo 3′te istediğini bulamayan oyuncu kesiminin de merakla beklediği Torchlight 2 için herhangi bir çıkış tarihi verilmemişti. Oyunun geliştiricisi Runic Games çıkış tarihi olarak yaz aylarını hedefliyordu, sonunda firma oyunun çıkış tarihini açıklamaya karar verdi.

I Am Alive çıkış tarihi değiştirildi! (Video)


I Am Alive çıkış tarihi için 13 Eylül beklenirken, Ubisoft firması beklenmeyen bir değişiklik ile oyunseverleri şaşırttı.

THQ’dan Darksiders 2′nin PC sürümü için özür


Darksiders 2 çıkışını yaptı fakat oyunun PC sürümündeki bazı eksiklikler PC oyuncularının şikayetlerine neden oldu. Şikayetlerin artmasının ardından THQ, PC sürümü için verdikleri sözleri tutamadıklarını kabul etti ve PC kullanıcılarından özür dileme yoluna gitti.

Minecraft 1.4 güncellemesi neleri barındıracak?


Mojang, Minecraft‘ın 1.4 güncellemesi ile oyuna gelecek eklentileri açıkladı. Bu güncelleme oyuna saksı bitkilerini ve kıyafetlerinizi boyayabileceğiniz boyalar ekleyecek. Ayrıca bu güncelleme ile Night Vision (gece görüş), görünmezlik iksirleri ve daha bir çok eşya oyuna dahil olacak.

5 Eylül 2012 Çarşamba

Black Ops 2 Multiplayer Videosu

Treyarch'ın Black Ops II engine'ı kullanarak geliştirdiği Call of Duty: Black Ops 2 adına uzun soluklu bir multiplayer videosu yayımlandı.








Crysis 3 nasıl olacak?

İlk iki oyunuyla büyük ses getiren serinin yeni oyunu hakkında ortaya çıkan tüm bilgileri bir araya getirdik.


Crysis ilk kez piyasaya çıktığında büyük bir afallama yaşadığımı hatırlıyorum. Başlangıçta sadece benim üzerimde mi acaba diye düşündüğüm bu durum, kısa süre içerisinde tüm çevreme yayıldı. Crysis'in en büyük özelliği şüphesiz grafikleriydi. Daha önce bilgisayar dünyasında görülmemiş derecede detaylı ve gerçekçi grafiklere sahip olan oyun, döneminde tüm bilgisayar sistemlerini sonuna kadar zorlamıştı. Bir de yapımcılarının Türk olduğunu öğrendiğimizde, o artık bizim için bambaşka bir noktadaydı.

GTA V için 8 büyük neden!

2013'de oyun dünyasını yerinden oynatması beklenen GTA V hakkında hala çok fazla şey bilmiyoruz. Birkaç ekran görüntüsü görmüş olsak da oyunun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği, nasıl bir hikayeye sahip olacağı ve ana kahramanının nasıl olacağı hakkında bir fikrimiz yok.

Ancak önceki Grand Theft Auto'lara ve şimdiye dek ortaya çıkan bilgilere, fotoğraflara baktığınızda GTA V'i satın almak konusunda şimdiden karar verebilirsiniz. İşte GTA V'i çıktığı anda satın almanızı sağlayacak 8 neden.

Max Payne 3

 Tek kelime ile muhteşem!

Max Payne serisi, ilk oyunundan beri kendine has bir hayran kitlesi geliştiren nadir oyunlardan biridir. Hikayesinin sağlamlığı, etkileyici ara geçiş sahneleri ve başarılı oyun içi müzikleri ile Max Payne serisi oyuncular için bir başkadır.

Max Payne 3 oyunu bu sefer seriden aslında çok farklı olarak piyasaya çıktı. Serinin 2 oyununu yapan Remedy bu kez oyunu Rockstar firmasının ellerine teslim etmişti. 


Spec Ops: The Line

Arap Baharı rüzgârının tüm dünyayı etkilediği bu zamanda, Ortadoğu’yu düşünün ve gelecek yıllarda neler olabileceğini hayal etmeye çalışın. Özellikle Ortadoğu’nun cazibe merkezi ve petrol ülkesi olan Dubai’yi gözünüzün önüne getirmeye çalışın. Alman Yager firması bu konseptten yola çıkarak Spec Ops: The Line’ı tasarlamışlar. Oyun tamamen Dubai’de geçiyor ama bu kez Dubai alışılmış bir petrol şehrinin çok uzağında.



Prototype 2

Bu yazıyı yazmak için çok geç kaldığımı biliyorum. Ancak yazmadan edemeyeceğim. Oyunu ilk oynayanlardan biri olarak tek kelime ile mükemmel diyorum. Prototype 2 'yi oynayınca ilk oyunun yüzüne bakmadım diyebilirim. Haydi biraz tanıtıma geçelim..

"Mercer Virüsü... Adını böyle koydunuz öyle değil mi?"

Bir çaylak, ustasını her zaman geçermiş derler. Kendi yaratıcınızı yok etmek kolay olmasa gerek. Bir intikam duygusunu ve öfkesini, dünyayı sarsabilecek güçte bir virüs ile birleştirdiğinizi düşünün. Bu virüsün adına da, Mercer Virüsü koyun. 

Prototype, ikinci oyunuyla birlikte hayranlarıyla en sonunda tekrar buluştu. İlk oyun, farklı bir hikayesi ve oyun atmosferiyle, eksiklerini örtebilecek şekilde kendine büyük bir oyuncu kitlesi oluşturmayı başarmıştı. Tabii ki bunun en büyük nedenlerinden biri de Alex Mercer'dı. Radical Entertainment, oyunculara söz verdiği gibi ikinci oyunu sonunda piyasaya sürdü. Fakat herkesin de bildiği bu büyük sorun şu ki; bu sefer Alex'i kontrol etmiyor, ona karşı savaşıyoruz. 

League of Legends Kapalı Beta'da son gelişmeler!

29 Ağustos'ta Türkçe Kapalı Beta Testi başlayan League of Legends 6 Eylül tarihinde 05:00'da sona erecek.

League of Legends Türkiye'nin yaptığı açıklamaya göre oyunu daha rahat oynayabilmek adına çalışmalarına gece, gündüz devam ediyorlar. Birçok değişiklik yapacağını belirten yapımcılar ayrıca yakın zamanda oyunun Türkçe versiyonu ile karşımıza çıkacak.



StarCraft 2: Heart of the Swarm için beta çanları

Starcraft 2: Heart of the Swarm artık beta moduna geçiş yaptı. Yapımcı firma Blizzard ise bu merakla beklenen ek paketin yakın zamanda daha fazla kullanıcıya açılacağı sözünü verdi.

Modern Warfare 3: Chaos Pack DLC'si yakında (Video)

Bugün Call of Duty Modern Warfare 3'ün üçüncü DLC'si olan Chaos Pack'in çıkış tarihi verildi. Xbox 360 için çıkmış olan bu DLC PS3 ve PC platformlarına ise 13 Eylül'de çıkacak. 


Angry Birds: Bad Piggies (Video)

Kuşlar kızdığında neler oluyor gördük. Peki ya domuzlar kızarsa?

Angry Birds yapımcısı olan Rovio, Bad Piggies adlı oyununu Ekim ayında yayımlıyor. Oyun iOS, Android ve Mac platformlarında bizlerle buluşacak. 


4 Eylül 2012 Salı

Battlefield 3: Armored Kill DLC'sinin çıkış videosu geldi

Battlefield 3'ün beklenen DLC'si Armored Kill'in çıkış videosu yayımlandı. Bugün Battlefield 3 Premium üyeleri PS3'lerinden DLC'ye giriş yapabilecekler. Bu DLC'nin en büyük özelliği ise Battlefield tarihindeki en büyük harita olan Kharg Island'ı oyuna dahil etmesi.


The Sims 3: Supernatural emin adımlarla geliyor

Yeni görüntüler ve çıkış videosu ile EA tarafında büyük bir kutlamayla ortaya çıkan The Sims 3: Supernatural iddialı geliyor. Oyunda, gotik giyimden tutun çocuklarınızın yatağının altında bulunan canavarlara kadar yenilikler işlenmiş durumda.

Aşağıdaki ekran alıntısında görebileceğiniz üzere oldukça çekici bir oyun bizleri bekliyor.

Oyunu Nasıl Hızlandırırım?


Bir cok arkadasımın bilgisayarıyla ilgili sorunlari var tam çözünürlükte oyunu oynayamıyorum,oyun oynarken bilgisayarim kitleniyor,donuyor.Peki bunlari nasıl cözücem bilgisayarınız kötüyse bile bunu aldırıs etmeyin sadece oyunu calistirmasi yeter.Adımlari takip edin:
  RAM’i temizler ve işlemci performansını artırarak PC’nizi oyun bilgisayarı yapar.Arka planda calisan uygulamalari durduruz.Bilgisayara hicbir zararı yoktur.Kullanan arkadaslar yorum atabilirler.

Ghost Recon: Future Soldier

Ghost Recon serisinin kendini kanıtlamış kaliteli bir seri olduğunu herkes biliyordur. Bir sürelik sessizliğin ardından bir aralar tartışmaya dönen Future Soldier bu yıl piyasaya sürüldü. 

Black Ops 2'nin minimum sistem gereksinimleri açıklandı

Treyarch resmi olarak Call of Duty Black Ops 2'nin PC minimum sistem gereksinimlerini açıkladı. Windows XP kullanıcılarına üzücü bir haberimiz var, oyun Windows XP'li bilgisayarlarda çalışmayacak.

3 Eylül 2012 Pazartesi

Max Payne 3'ten Epic Fail videosu

Üstelik gerçek hayattan bir kesit gibi


PES 2013 İnceleme

Bildiğiniz üzere PES 2013 Demo sürümü geçtiğimiz günlerde çıktı ve bizde oyunu Xbox 360 platformunda denedik. Oyun hakkındaki görüşlerimizi de sizinle paylaşmak istedik, lafı fazla uzatmadan incelemeye geçelim.

PES 2013 bizi pekte farklı karşılamıyor


Evet, oyunun açılış ekranı ve ana menüsü her ne kadar butonlarda değişikliğe gidilsede PES 2010′dan beri aynı şekilde devam ediyor. Oyunun ayarlar bölümüne girdiğimizde ise yine Türkçe dil seçeneğinin bulunduğnu görüyoruz. Bunun dışında oyun başlarken ufak bir ayrıntı olarak “Asıl ürünü yansıtmaz.” ibaresini görüyoruz.


GTA V için 4 Adet Yeni Ekran Görüntüsü

 GTA V hakkında uzun süre bilgi vermeyen Rockstar Games yavaş yavaş bu durumu değiştirecek gibi görünüyor. Rockstar firması GTA V için 4 adet yeni ekran görüntüsüyayınladı. Yüksek detaylara sahip görsellerde özellikle takip sahnelerine ağırlık verilmiş.

Counter-Strike: Global Offensive Yayında


Beklenen oyun sonunda piyasada!

Ancak tek sorun hala crack çıkmamış olması.Bazı kişilere göre crack 2 haftaya ancak çıkacağı görüşünde. Ancak Counter Strike tutkunları ve bilgisayarımda bulunsun diyenler için download paylaşalım dedik.


2 Eylül 2012 Pazar

League of Legends Türkçe oldu.


LoL kullanıcılarının beklediği an geldi çattı. Oyun Türkçe BETA sürümü çıkarttı. Yetkililerin yaptığı açıklamada BETA sürüm ile ilgili detaylı bilgiye yer verildi.

Kapalı Beta Testi Nasıl Yapılıyor? Amacı nedir?
Kapalı Beta Testi, League of Legends’ın Türkiye’de faaliyete geçmesi aşamasında önemli bir dönüm noktasıdır ve bu önemli sürece oyuncularımızı dahil etmeyi amaçlamaktayız.
League of Legends Kapalı Beta testine seçilen herkese oyunu önceden görme fırsatı vermenin yanı sıra, bazı önemli testlerin de yapılmasını hedefliyoruz; örneğin: Türkçeleştirilmiş içeriğin kalitesi, oyunun yeni bir platformdaki performansı ve en önemlisi, oyuncularımızın fikir ve görüşlerini almayı amaçlıyoruz.


Modern Warfare 4 Geliyor!



Call of Duty: Modern Warfare 4'ten ilk haberler gelmeye başladı. İşte oyun hakkında bilinenler...

Üçüncü Dünya Savaşı'ndan sonra ne olacak?  Call of Duty Black Ops 2'nin çıkış tarihi yaklaştıkça dedikoduların odağı CoD serisinin bir sonraki oyununa kaymaya başladı. Yeni bir Modern Warfare geliyor ama bu sefer farklı bir stüdyodan...


RPG Oyunlar


İlk piyasaya çıkan RPG oyunu hepimiz biliriz "Ogame".  Ogame artık bir efsane olmuştur. Yoldan geçen kime sorsanız bilmeyen yoktur heralde.Ancak son zamanlarda ortaya çıkan bir çok RPG tarzı oyunlar internette insanların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramaz oldular. 3-5 kişi bir araya gelip RPG tarzı oyun yapmaya başladı.Tabi bunların hepsi istenilen sonuca ulaşamadı.

Kullanıcılar hangi tür RPG oyunları tercih ediyor?